image leaf

Рационални решения на сложни проблеми

Институт по хомеопатия и интегрално развитие
и Сдружение „Хомеопатично общество“

Ви канят
на онлайн семинар
с

д-р Гаджанян Данипкар
един от известните съвременни индийски
хомеопати от новото поколение
,
 с много опит, познания и принос към хомеопатията

на 22 април 2024 г. (понеделник)
от 9:
00 ч.

на тема:

Рационални решения на сложни проблеми

ЗА СЕМИНАРА: Хомеопатично пътешествие, при което ще видим приложението на миазматичния метод, обединен с подхода на Дж.К.Бърнет и използването на нозоди и по-малки лекарства, разработени в подробен план за справяне с патологични състояния. 

За лектора: Д-р Гаджанян Данипкар практикува хомеопатия в Бомбай от 28 години. Започва своето пътешествие в медицината като домашен хирург, в началото скептичен по отношение на възможностите на хомеопатията да даде бързи резултати в критични случаи. Но животът му се променя в неочаквана посока, когато вижда как хоспитализирани пациенти се възстановяват драматично с хомеопатия.

Той започва да практикува хомеопатия през 1995 г. в предградията на Бомбай. Сега е член на факултета на WISH (World Institute of Sensation Homoeopathy) и консултант към The Other Song Academy, Hahnemann School Of Classical Homeopathy, Quest For Simillimum. Д-р Данипкар е бил гост лектор в много колежи и хомеопатични организации в Индия и чужбина, той е гостувал като лектор на семинари в Португалия, Сърбия, вече и в България. Обучава студенти от Бразилия, Хърватия, Япония, Иран и много други страни.

Д-р Гаджанян се впуска в света на старите майстори-хомеопати, създавайки свой собствен план и много успешна система за справяне с острите състояния. Сега той е известен  като лекар-хомеопат, който прави чудеса в острите и опасни за живота патологични състояния.

Предизвикателствата, които той среща при автоимунните и ендокринните случаи го водят към задълбочено изучване на Материя медика и разработването стъпка по стъпка на система и иновативен подход към състояния, свързани със заболявания на щитовидната жлеза, женски хормонални заболявания, уремия, остри болести и ревматоиден артрит. Д-р Данипкар е автор на книгите: Conquering Fever with Homoeopathy and Conquering Thyroid with Homoeopathy.

Очакваме ви онлайн по Zoom на 22 април от 9:00 ч.!

За справки и записвания: в офисa или на тел.: 0884871003; 0887405003; Email: ihir.bg@gmail.com