image leaf

Хомеопатична философия, Материя медика и случаи с Джереми

ИНСТИТУТ ПО ХОМЕОПАТИЯ И ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ
и Сдружение „ХОМЕОПАТИЧНО ОБЩЕСТВО“

Ви канят
 на
19 юни 2022 г. от 10 ч.
на семинар по Zoom

с един от най-известните
 хомеопати в света
 и майстор на хомеопатичната
 философия и доказвания

 Джереми Шер

На семинара ще откриете за себе си късче от необятното хомеопатично познание, представено по атрактивен начин от един харизматичен лектор. Очакваме ви на:

Хомеопатична философия, Материя медика и случаи с Джереми

На този трети по ред майсторски клас Джереми Шер ще продължи да ни запознава с нови хомеопатични лекарства и нови подходи към разбирането на вече познати такива, успешни техники при разрешаването на случаи и как да разбираме и използваме хомеопатичната философия в практиката.

За лектора: Джереми Шер е роден в Южна Африка и е израснал в Израел. Започва да изучава хомеопатия през 1980 в College of Homoeopathy, Лондон. Едновременно с това той завършва акупунктура в International College of Oriental Medicine. Макар че той практикува основно хомеопатия, познанията му по китайска медицина обогатяват хомеопатичното му мислене.

Джереми преподава в много от английските хомеопатични училища и през 1986 г. основава Dynamis School. Неговото училище е най-продължителният курс за следдипломна квалификация в света. Започва да преподава програмата на Dynamis School в Англия, Ирландия, Холандия, Швейцария, Норвегия, Финландия, Германия, Израел, Канада и САЩ. Джереми Шер е изнасял лекции в Испания, Италия, Германия, България, Китай, Русия, Япония, Южна Африка, Мексико, Нова Зеландия и Австралия.

Той има активна хомеопатична практика навсякъде по света. Награден е със стипендия от Society of Homoeopaths през 1991 и получава докторска степен по алтернативна медицина от Pioneer University. Член е на North American Society of Homeopaths и на Israeli Society for Classical Homoeopathy. Джереми е хоноруван професор в китайския Yunan Medical College и University Candegabe for Homoeopathy, Аржентина.

Автор е на множество хомеопатични книги и статии и е доказал повече от 40 нови хомеопатични лекарства. Неговите книги Dynamics and Methodology of Homoeopathic Provings и Dynamic Materia Medica: Syphilis са хомеопатични бестселъри и се използват като настолни книги в много хомеопатични училища. В момента работи върху поредица от книги за благородните газове, от тях са отпечатани Helium, Neon и Argon, скоро ще излезе и Krypton. Автор е и на Q-Rep, the Repertory of Mental Qualities, важен софтуерен продукт в помощ на реперторизацията.

През последните 13 години Джереми живее и работи в Танзания със своята съпруга Камила, също хомеопат, върху своя доброволчески проект Homeopathy for Health in Africa, където лекува пациенти и изследва генус епидемикус на СПИН. Това му дава възможност да изследва философски и практически епидемиите в световен мащаб и техните последствия в частен и в глобален аспект. Неговият опит в тази област е предмет на множество безплатни онлайн семинари и професионални такива, като поредиците Jeremy’s Blueprint for Managing Epidemics, 7R Restoring roots и 8R Restoring roots.

За справки и записвания: в офисa или на тел.: 0884871003; 0887405003; Email: ihir.bg@gmail.com